fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Barry Fest

Barry Fest direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van Dj Barry Fest. 

DE MEEST ENERGIEKE FEEST DJ ACT VAN DE BENELUX!

Met hits als “Vamos a la Playa” en “Ferry de Roze Flamingo” kan niemand meer om dit duo heen… De nummers van Barry Fest worden in heel Nederland meer dan 1.500.000 keer per maand beluisterd, en bijna elke maand wordt er een nieuwe track uitgebracht!

“Barry Fest & De Mike” (zoals het duo zich sinds kort noemt) zijn enorm populair op feestjes en evenementen vanwege hun aanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium.

Al verwacht je misschien een hoop billenschud muziek bij onze Mike.. niets is minder waar, Want deze Bounty gaat keihard op Nederlandse klappers en hardstyle, al vindt Barry het ook wel eens mooi om hem te laten twerken!

Dankzij hun samenwerking met Flügel worden er gesponsorde artikelen het publiek ingegooid, en gasten maken zelfs kans om een doos Flügel te winnen! (Je moet natuurlijk wel de klompendans goed uitvoeren!)

BEKEND VAN:

“Vamos A la Playa”

In december 2020 ontving Barry Fest een Gouden Award voor het nummer “Vamos A La Playa” (Vanavond ga ik panja). Deze award werd uitgereikt tijdens het online festival “Panja Festival” in Ahoy Rotterdam, door DJ Outsiders.

Eerder ging deze track viraal op TikTok, waardoor miljoenen mensen het liedje nu luidkeels kunnen meezingen.

Op 2 februari kregen Barry Fest en De Mike de platina award uitgereikt door Slam! DJ Daniel Lippens voor maar liefst 17.200.000 streams en betaalde downloads.

“Ferry de Roze Flamingo”

Barry is inmiddels een graag geziene gast bij het “Avond Circus” van radiostation Slam!, waar hij samen met Tim Schalkx tijdens de après-skiweek live hun feesthit “Ferry de Roze Flamingo” ten gehore bracht.

Het nummer is een echte gimmick geworden, en als je een flamingo ziet, roep je al snel: “Hey das Ferry!”

Naast deze twee hits scoorde Barry ook met nummers zoals “Legends,” “Naar de Klote,” en “Crazy on the Dancefloor.” De laatstgenoemde stond een maand lang in de Spotify top 50 in 2019.

Barry heeft ook remixes gemaakt voor artiesten zoals Snollebollekes, Dirk Meeldijk, De Gebroeders Ko, en de Belgische DJ/Presentator Peter van de Veire.

De remix van “Vier Zomers Lang” is op het moment van schrijven een grote hit aan het worden, en deze hardstyle knaller lijkt een blijvertje te worden!

Festivals.

Je kunt Barry kennen van diverse festivals! Bijvoorbeeld: Beachboom, Emporium, Total Loss, The Forrest, Het Foute Oktoberfest, Albrands Winterfestival, Matrix at the Park, Polizei Festival (BE), Matrixx at de Kade, en natuurlijk als voorprogramma van Snollebollekes in de GelreDome!

Dit dj team doet zo’n 300 boekingen per jaar en is top professional. Barry Fest treedt uitsluitend op samen met MC De Mike.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj act
  • Duur: 1 x 60 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen op het podium
  • Genre: Allround feest 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Barry Fest (Promotie video 2022)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Chris Deluxe dj
chris deluxe
Beatcrooks boeken

BEATCROOKS

bende van ellende

bende van ellende

Buren van de Brandweer

buren van de brandweer