fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj’s bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Buren.

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van deze 3 mannen.

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

Sinds de zomer van 2014 deelt de groep het podium met artiesten als: The Partysquad, Mental Theo, FeestDJRuud en LNY TNZ. De act bestaat uit twee energieke dj’s en een presentator gekleed in rode pakken, die gegarandeerd het publiek zullen ophitsen wanneer hun eclectische mix variërend van urban, EDM en hardere stijlen door hun mixer pompt. Ze zorgen voor een uurtje interactieve chaos!

Terwijl je zuurstof, warmte en brandstof nodig hebt om een vlam te creëren, gebruiken deze ‘pyromanen’ confetti, energie en chaos. Met hun atelier naast de brandweer zijn ze bekend met warmte en weten ze precies wanneer ze die moeten opwarmen. Dit werd gedemonstreerd tijdens het afgelopen seizoen op vele grote festivals en de grootste clubs in Nederland.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Pyromania
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Buren van de Brandweer & Veul Gère - Alles Kan Kapot (Official Waailand Feest!val Anthem)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Buren van de Brandweer boeken voor een optreden? Hier vind je info over het inhuren van Buren van de Brandweer