fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Buurman & Buurman Show

Buurman en Buurman show direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Dj’s Buurman en Buurman.

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron en Bernard. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop!

Ze trekken door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, confetti, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat dat
is…? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek 4 uur lang van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium.

Interactie en energie zijn de sleutelwoorden voor de Buurman
& Buurman Show. En oja, die confetti…? Die kom je de volgende ochtend waarschijnlijk nog in je ontbijt, in de gang en in je schoenen tegen. Geeft niks, daar hebben ze zelf ook altijd last van.

Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ- show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment, feest en confetti. Tot snel

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj show
  • Duur: 4 x 60 min
  • Geluid: inclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 2 personen op het podium
  • Genre: Allround feest 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Buurman en Buurman Show Promo

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
gerard ekdom
korsakoff
kriss kross amsterdam
la fuente