fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Childsplay

Childsplay direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Dj’s Childsplay

ChildsPlay is een uniek drietal uit Amsterdam, bestaande uit Keanu, Don en Steven. De sound die ChildsPlay brengt, bestaat uit een heerlijke mix van Urban, Latin en Dance.

De afgelopen jaren hebben de mannen van het succesvolle Dj trio allesbehalve stilgezeten. Met 6 gouden platen, 2 platina platen én een Latin Grammy-award gaan ze harder dan ooit tevoren! Één van de vele hoogtepunten is de internationale monsterhit “MACHIKA“, welke inmiddels op meer dan 160 miljoen (!) plays staat.

Naast de internationale stappen die de mannen zetten, geven ze zich ook 100% voor de Nederlandse markt. Zo brachten ze in 2016 het album “Zero Fucks Given” uit, met features van o.a. Boef, Jonna Fraser, SBMG, Sjaak, Hef, Adje en meer.

Met deze dansbare sound wisten ze al menig hart te veroveren. Zo deden ze in 2018 meer dan 100 boekingen in o.a. Bulgarije, Spanje, UK, Portugal en Nederland!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Dj act
  • Duur: 1 x 60 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 3 personen op het podium
  • Genre: Eclectic / Groove 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
World of ChildsPlay - Episode 4 (K)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Tony junior dj

tony junior

Dansado en de Feestmeester
dansado & de feestmeester
freddy moreira
Freddy moreira
Gekkenhuys
gekkenhuys