fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Dj Kicken

Dj Kicken boeken of  direct huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Dj Henri Kicken.

BIOGRAFIE DJ-KICKEN

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot zijn eerste optreden als dj.

Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes.

DJ-KICKEN BOEKEN

Al sinds de jaren 80 draait deze allround dj ook in discotheken. Begin jaren 90 draaide hij elke zomer wekenlang in Valkenburg. Diverse discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen.

Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn grote hobby’s! 

In 2004 maakte hij samen met Mc-q ‘Ain’t no party Like an Alcoholic Party’. Dit is een echte party hit geweest en dankzij de “stamppot remix” in 2023  opnieuw.

BOEKINGEN DJ-KICKEN
Het is dus al even geleden dat DJ Kicken doorbrak met zijn mega hit ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’. Dankzij deze internationale klapper is hij nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen dit jaar!

Later kwam daarbij de samenwerking met Paul Elstak met het nummer Yaya Kolo dat gebaseerd is op No Limit van 2 Unlimited. 

Dj Kicken is een party dj en won al diverse keren de Party Award voor populairste party dj van nl.

DJ Kicken - Alcoholic Party (Stamppot Remix)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Dj's boeken Altijd Larstig en Rob Gasderop

Altijd larstig & rob gasd'rop

Barry Fest

Barry Fest

Beatcrooks Boeken

BEATCROOKS

bende van ellende

bende van ellende