fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Piratenklappers On Tour

Piraten Klappers On Tour direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj’s bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Piratenklappers On Tour.

Een dorstige, dampende- en feestende menigte, luid meezingend (lees schreeuwend) met de piratenklappers die op ze afgevuurd worden. Het resultaat na het optreden van deze 2 heren.

Zet de bierkraan maar vast open. 60 minuten lang worden in bijzonder vlot tempo alleen de echte zwarte pannenkoeken op de laaiend enthousiaste menigte afgevuurd.

Alleen de originele klappers van weleer die anno nu ontzettend populair zijn en door jong en oud luidkeels worden meegezongen.

De hits worden in bijzonder vlot tempo en in kamerbreed stereo gedraaid door de dj. Uiteraard voorzien van een “regeltje RDS” voor de tekstbeleving. Daarnaast de energieke presentator/mc die de “piratentaal” spreekt en weet hoe het publiek moet worden opgezweept.

Interactief, chaos en in de vijfde versnelling. Stilstaan en zijn is absoluut geen optie.
Uiteraard te ontvangen in stereo.

Zoek je een wervelende show en interactieve chaos die tevens goed is voor de bierkraan? Boek dan hier direct de Piratenklappers On Tour!

PiratenHits - Stemmingmakers - Piraten Uit Het Noorden

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Poar neemn boeken
poar neem'n
Beatcrooks boeken

BEATCROOKS

Outsiders
outsiders
Dj Timmie Tirol boeken
tImmie tirol