fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Poar Neemn

Poar Neem’n direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze dj’s bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Poar Neemn.

Probleem? Poar Neem’n!

Wie kent deze uitdrukking niet? Oftewel: Nu is het afgelopen met al dat serieuze gedoe en is het tijd voor feest, een biertje en maximale gezelligheid!

De mannen van Poar Neem’n zorgen ervoor dat de bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen met feestmuziek, flantuut’n en interactie op het podium.

Onder andere met Het Rad van Poarrrrrtuin zal er voor meer dan €800,- aan Poar Neem’n artikelen weggegeven worden uit het magazijn van de webshop. Shirts, stickers, aanstekers, brillen, vlaggen en als kroon(kurk) de mega Poar Neem’n vlag. De parel voor elke kantine, keet of slaapkamer.

Met miljoenen plays op de eigen hits ‘Probleem’n? Poar Neem’n’ feat Mooi Wark en ‘Tot de laatste druppel’ feat Beatcrooks is de show gevuld als een pilsje met schuimende hitgarantie. Met 60 minuten dampende feesthits uit de afgelopen decennia is dit een show voor jong en oud.

Van moderne festivals, tentfeesten, van kroeg tot dancing. Geef deze mannen een podium (en een biertje) voor maximale poarty! Met honderden tatoeages en meer dan 240.000 volgers op social media blijkt dat het Poar Neem’n gevoel aanslaat en geliefd blijft bij veel fans.

Bij een boeking wordt er een evenement aangemaakt op de website met een handige routeplanner, Facebook evenement en ticketlink als dat gewenst is.

Ook op de story’s van hun socials zal er van alles gedeeld worden zodat een evenement ook flink onder de aandacht gebracht zal worden.

Met een imperium aan trouwe fans verspreid door hele land is dit dé omzet verhogende feest act met bewezen posterwaarde. Probleem’n? POAR NEEM’N!

Foto: Sven Scholten

Aftermovie dreamfields poar neem'n

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Piratenklappers On Tour
Piratenklappers
Beatcrooks boeken

BEATCROOKS

Buren van de Brandweer

buren van de brandweer

Dj Timmie Tirol boeken
tImmie tirol