fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Bankzitters

Bankzitters direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Bankzitters.

Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. De groep die vandaag de dag bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthyas het Lam, hebben hun bekendheid te danken aan hun succesvolle YouTube carrière. 

In 2019 ontvingen ze hiervoor bij de Veed Awards, de prijs voor de beste nieuwkomer.

Vervolgens begonnen ze als groep ook met het uitbrengen van muziek. ‘Niks’ en ‘Eenzaam’ kwamen allebei uit in 2019, opgevolgd door ‘Zuipen Tot We Kruipen’ in 2020. De tracks waren succesvol, maar het echt grote muzikale succes is de jaren daarop ontstaan. Zo brachten ze in 2021 de tracks ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’ uit. 

De eerste van die reeks werd zelfs hoog de Top2000 ingestemd door de fanatieke fans van de groep. Het grootste muzikale succes volgde in 2022, met de release van het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 in de Spotify Charts en is inmiddels goed voor ruim 15,5 miljoen streams op Spotify, evenals 4 miljoen views op YouTube.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Urban/ Nederpop
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Bankzitters - Je Blik Richting Mij (Prod. Russo)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30

Bankzitters boeken of huren voor een optreden? Hier vind je informatie over het inhuren van Bankzitters

Flemming boeken

flemming

Antoon boeken

antoon

Snelle boeken

snelle