fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

BENR

BENR direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van BENR.

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 16 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. 

Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Qmusic dj Kai Merckx de hertaalde versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar gelukkig is het optreden opnieuw ingepland en uitgevoerd op 10 en 11 juni 2022. 

De eigen releases van de jongens doen het goed! Met een herhaaldelijke notering op de playlist èn de TOP20 van 100%NL worden de frisse poptracks onwijs goed ontvangen door de luisteraars. De hoogste notering in de TOP20 was voor de hit ‘Statisch’ die op Spotify ook meer dan 1 miljoen keer gestreamed is.

De twee jongens maken in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van het duo, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 200.000 volgers.

 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: op aanvraag
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op
FLEMMING - Amsterdam (BENR Parodie) | Utrecht

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Antoon boeken

antoon

Flemming boeken

flemming

Mart Hoogkamer

mart hoogkamer

Suzan en Freek boeken

Suzan & Freek