fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Danny Panadero

Danny Panadero direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Danny Panadero.

Een optreden van Danny Panadero is in één woord een belevenis! Danny is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers.

Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor Engelstalige hits.

Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler .

Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal in Stuttgart, het EK voetbal Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Oerol, Zo.Festival bezocht hij het Coen en Sander Fest en kwam regelmatig als vaste gast langs in het Glazen huis om een verpletterende indruk achter te laten.

Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single“Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis wederom een hit en zullen er nog vele pareltjes volgen.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Danny Panadero - Danny's Autopaleis

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30