fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Rene Schuurmans

Rene Schuurmans direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025 ? Dat kan bij FeestDokter! Hier vind je informatie over het inhuren van Rene Schuurmans.

Met zijn single “Laat De Zon In Je Hart” waarvoor hij onlangs een gouden plaat ontving heeft Rene Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. 

Deze “blonde god uit het zuiden” zoals hij snel na de start van zijn zangcarriere genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. 

Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Zijn laatste single: “Achter elke wolk schijnt de Zon” wordt door alle radiozenders goed ondersteund en geeft naast de gebruikelijke zing- en spring- nu ook een hoge dosis dans-garantie. Als je niet minder dan 30 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans. 

Hits als, “Laat de zon in je Hart”, “Bij ons in Brabant”, “Hela Ho”, “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Proost nog een keertje met Mij”, heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening wordt.

Rene Schuurmans is uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die Rene met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.

Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. 

Rene Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken “keileuk te verklaren”. In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 tot 40 minuten
  • Geluid: inclusief, tot 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig 
  • kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Rene Schuurmans - Laat De Zon In Je Hart

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Henk Wijngaard boeken

Henk wijngaard

Jan Smit boeken

jan smit

Jannes boeken

Jannes

John de Bever boeken

John de bever