fbpx
FeestDokter logo
Zoek

TikTok Tammo

TikTok Tammo direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van Tik Tok Tammo.

Tammo gaat de feesttent in! Het einde van de “Coronings” is in zicht en iedereen begint weer feesten te organiseren. En ook Johannes Peetsma, beter bekend als Grunnfluencer TikTok Tammo heeft er hartstikke veel zin in. Waar Johannes eerder veel optrad met de band The Given Horse gaat hij nu solo optredens geven.

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een mooie show voor in de feesttent, een dorpsfeest, tentfeest, buurtfeest, festival of een bedrijfsfeest. Eigenlijk alles waar het dak vanaf kan gaan! Wat kan je verwachten? Meezingen, hossen, beuken, springen, dansen en lachen natuurlijk.

Boekingen uit het hele land zijn welkom, zoals Tammo zelf zegt: “Ik ben bereid het hele land door te reizen. Drenthe, Overijsel, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, gewoon overal waar ik de mensen redelijk kan verstaan.”

Deze rasechte Groninger (Grunnfluencer) kreeg in korte tijd een enorm bereik (220.000 volgers) achter zich met zijn vermakelijke TikTok video’s. De landelijke aandacht kwam bij zijn hit ‘Dikke Bak Met Bietn’.

Johannes komt met een feestset die de grond tot ver buiten Groningen zal laten beven. Een combinatie van humor, energie en meezingers maakt de show uniek. 

Waar wacht je nog op? Boeken die boudel! 

Dus heb jij de ideale feestlocatie voor een optreden waar de boudel op de kop gezet moet worden? Neem dan contact op met FeestDokter.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief.
  • Bezetting: 2 personen
  • GRUNNFLUENCER
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
TAMMO ON TOUR #4: Oktofest

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Ancora

ancora

Henk Wijngaard boeken

Henk wijngaard

Rene Karst Boeken

rene karst

Jannes boeken

Jannes