fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Blizzert

Blizzert direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Blizzert.

Blizzert is uniek in haar soort. Deze live band zorgt voor een nieuwe beleving. Deze allround coverband is 100% interactief, heeft enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme.

Een optreden van deze band is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker. Via een speciale App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit.

Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de bezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; app en win jouw ‘Ticket to Enjoy’. Dit alles omringd door een prachtig decor voorzien van ledscherm en lcd-tv’s.

Uitbreiden met DJ en blazerssectie. Naast de zeskoppige band, met frontman én frontvrouw, is de live band ook uit te breiden met een eigen dj en/of een vette blazerssectie.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 50 of 2 x 75 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Band de grote karaoke show

de grote karaoke show

Edwin Evers Band boeken

edwin evers band

Fantix band boeken

fantix

fragment band boeken

fragment