fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Edwin Evers Band

Edwin Evers Band direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band van Edwin Evers. 

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band.

Ruim 18 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden.

De ontketende livereputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland.

De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden.

Zo sloot de band in de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré.

De band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staanE

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Live band
  • Duur:  1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief, tegen meerprijs te boeken met geluid.
  • Bezetting: 11 personen
  • Genre: Allround, 70/80/90 en eigen werk.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
EDWIN EVERS BAND - TRAILER

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Band de grote karaoke show

de grote karaoke show

Vangrail boeken

vangrail

At Your Service

at your service

band Baby Blue

baby blue