fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Broadway

Broadway direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Broadway.

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie er wel eens is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij de band.

Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

DIt is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Ze behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Dit is een altijd vernieuwende band en laat dit steeds weer blijken. Met nieuwe repertoire, nieuwe podiumdelen, nieuwe lichtshows, gebruik van specials zoals CO2 en fireblasters en nog meer klasse en glamour! Dus komt dat zien!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Live Coverband.
  • Duur: Avondvullend in overleg
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
BROADWAY - PROMO 2020

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Millstreet band boeken

millstreet

Proost boeken

proost

This is Beethoven boeken

this is beethoven

Jetset boeken

jetset live!