fbpx
FeestDokter logo
Zoek

JETSET LIVE!

Jetset live direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Jetset live!

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met deze groep haal je high energy en de absolute top in huis.

De band staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd.

Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

Dit is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief geluid tot 1500p/licht/LED-wall/CO2/confetti
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
mmoozz band boeken

mmoozz

Melrose boeken

melrose