fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Hike

Hike is per 1/1/2024 gestopt met optreden 

Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Hike.

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act, zou de plank in het geval van de (cover)band volledig misslaan! 

De vier muzikanten zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters!

De heren van HIKE staan, na een onderbreking van 2,5 jaar, weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! 

Een optreden van de groep vergeet je niet zo snel en maakt indruk; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, die zomerhit… hoe heet die ook al weer? Lekker lekker in de zon!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband 
  • Duur:  3 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen.
  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Achterhoekse coverband HIKE is terug van weggeweest

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Summerland band boeken

summerland

Slamm band boeken

slamm

Switch band boeken

switch

Melrose boeken

melrose