fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Hooked on Red

Hooked On Red direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band Hooked On Red.

Wekelijks trekt het Hooked On Red (HOR)-spektakel door het land om van elk feest of evenement een waanzinnig succes te maken. HOR beschikt over een bijzonder breed repertoire. Als een kameleon past HOR zich moeiteloos aan en geeft daarmee het optreden de kleur zoals u en het publiek die het liefst ziet.

De grootste hits van de afgelopen dertig jaar worden afgewisseld met de leukste nummers van nu. Deze uitgekiende mix van diverse muziekstijlen resulteert gegarandeerd in een groot feest voor iedereen. De originele en zeer smaakvolle repertoirekeuze wordt bovendien voorzien van spectaculaire overgangen en muzikale wendingen. Hierdoor blijft iedereen tot de laatste noot geboeid!

Bij HOR is elke avond anders. Elke noot is echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een concert van HOR muziek, zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet maar bovenal live!

HOR wordt ondersteund door een zeer professionele crew. De ervaren technici zorgen voor bijzonder prettig geluid op maat en een verbluffende lichtshow die zijn weerga niet kent. Al deze elementen – gecombineerd met humor, constante interactie met het publiek en het streven naar muzikale perfectie – zorgen ervoor dat het publiek elke avond meer dan tevreden naar huis gaat. Dat is de klasse van deze groep

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband 
  • Duur:  3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen.
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Hooked on Red - Aftermovie Titom Feest, 19 augustus 2017

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
papa di grazzi boeken

papa di grazzi

Slamm band boeken

slamm

Switch band boeken

switch

Melrose boeken

melrose