fbpx
FeestDokter logo
Zoek

MmoozZ band

MmoozZ direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band MmoozZ 

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug!

De dame en mannen van deze groep willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show.

We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los.
Natascha en Colin nemen de hoofdrol op zich, maar hebben met Cris, Marcel, Roel en Willem vier absolute top muzikanten om zich heen.

Fris, energiek, up-to-date én bovenal gericht op het publiek, zijn keywords voor deze groep. Gemiddeld passeren er in 180 minuten meer dan 130 hits de revue en dat betekent dat de avond, GEGARANDEERD, voor ieder wat wils heeft. ‘Deze gasten hebben een platenkoffer waar je ‘U’ tegen zegt. Hierdoor kunnen ze zelfs ter plekke nog verzoeknummers spelen’. Dus kom maar op, als je durft..

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 60 minuten binnen 4.5 uur.
  • Geluid: inclusief 
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
MmoozZ Promo 2022 - The New Roaring Twenties Tour

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Summerland band boeken

summerland

Super Sundays

super sundays

Switch band boeken

switch

The Dirty Daddies

The dirty Daddys