fbpx
FeestDokter logo
Zoek

SWITCH coverband

Switch direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band SW!TCH.

Switch, een gegarandeerd feest!

Een vijfmans coverband met een schat aan ervaring en een rijk gevuld repertoire. Vier vakkundige en enthousiaste muzikanten plus een zanger die het publiek als geen ander weet te bespelen, maken van elk feest een topfeest.

Kwaliteit, variatie en plezier staan bij ieder optreden voorop. De band Switch speelt de grootste hits van nu, maar ook klassiekers uit het verleden.
En het mooie is, de band past het repertoire aan de gelegenheid aan; van rustige inloopnummers tot een spetterende finale, alles is mogelijk.

Engelstalig, Nederlandstalig, van knallende mash-up tot rock en disco medley; er komt voor iedereen wat langs en het doel is hoe dan ook om uiteindelijk van ieder feest een muzikaal topfeest te maken!

Switch is uitermate geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Van kleine besloten gelegenheden zoals bruiloften en personeelsfeesten tot grote feesttenten, dorpsfeesten en zalen of sporthallen; ook hier is alles mogelijk.

De band werkt daarom ook al jaren samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierdoor ben je gegarandeerd van een hoogwaardige licht- en geluid, passend voor jullie evenement of feest.

Kortom, als je op zoek bent naar een band die voor een onvergetelijke avond kan zorgen, dan is Switch de juiste keuze.
Mis hun show niet en boek ze vandaag nog voor jouw evenement!

Een feest met Switch: dat wil je niet missen!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief 
  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
SWITCH Coverband Promo 2024 2025

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Jetset boeken

jetset live!

mmoozz band boeken

mmoozz

Melrose boeken

melrose