fbpx
FeestDokter logo
Zoek

ONE SHOT

ONE SHOT direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van de band One S(c)hot. Een schot in de roos!

Samen met jou maakt deze jonge en energieke groep muzikanten er één gróót knalfeest van! 

De allround coverband ONE SHOT is dé perfecte keuze voor een onvergetelijk feest! Met hun jeugdige energie en talent zorgen deze muzikanten ervoor dat het dak eraf gaat! Van klassiekers uit het verleden tot de populairste hits van vandaag de dag. Deze top band laat voor ieder wat wils horen.

One Shot Coverband boeken voor een optreden

Met nummers variërend van AC/DC tot ABBA, brengen ze een show vol herkenning, versterkt door indrukwekkende techniek en special effects. Ze zijn klaar om Nederlandse kroegen, feesttenten en festivals te laten bruisen. Van het noorden tot het zuiden en van oost naar west, Deze gasten draaien nergens zijn hand voor om!

Coverband boeken

Deze topband is klaar om alle Nederlandse kroegen, feesttenten en festivals op zijn kop te zetten. Van het Noorden naar het Zuiden, van Oost naar West; niets is deze band te gek!! Met Luc op de basgitaar. Joep op de toetsen, Duco en Kay op de gitaar. Mark op de drums en Anouk dit de leadvocals voor haar rekening neemt zit je avond geramd!

Met deze band heb je één kans, dus maak er je beste schot van! Je kunt de coverband eenvoudig online boeken bij De-Entertainmnetshop.nl, al jarenlang dé betrouwbare partner voor het vinden en boeken van artiesten, bands en dj’s.

Boekingen One Shot band

One Shot boeken? Wij zijn jouw betrokken boekingsbureau, met een uitgebreid en divers aanbod artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Voorzien van online prijslijst en transparante prijzen. Zoekt je de beste invulling voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren je graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met ons kantoor op: 050 21 10 030

Boekingen coverbands

Bandleden:
Anouk Bus / Lead vocals
Kay Gommans / Gitaar, backing vocals
Duco Berkers / Gitaar, backing vocals
Luuk Toonen / Bass
Joep Wijnhoven / Keys
Mark Jans / Drums

Ze zijn er klaar voor om alle kroegen, feesttenten en festivals op zijn kop te zetten. 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
ONE SHOT PROMO 2024

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Jetset boeken

jetset live!

Karambam boeken

karambam!

Melrose boeken

melrose