fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Straight on Stage

Straight on Stage direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Straight on Stage.

WE’RE ON A MISSION, IN SUITS

Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten.

Kan het nog gekker? Jazeker! Gewapend met de ervaring van meer dan honderd shows heeft ‘S.o.S.’ de kracht om zijn shows keer op keer uniek en memorabel te maken. Het publiek mee laten zingen, dansen, playbacken en (natuurlijk) drinken zijn wetten die vaststaan in de reglementen van de coverband.

Iedere menigte, van kleine zaal tot groots festival, nemen ze mee terug naar de jaren vijftig tot en met negentig. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie:

Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits” 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief 
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround, Rock 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
"WE'RE ON A MISSION, IN SUITS" - Straight on Stage, Promo 2019

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Heinoos boeken

heinoos

fragment band boeken

fragment

Vangrail boeken

vangrail

Jackfire boeken

jackfire