fbpx
FeestDokter logo
Zoek

The First Showband

The First Showband direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band FIrst Showband

Deze band behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz! Wat jouw guilty pleasures ook zijn, The First speelt ze. Verpakt in non-stop medleys komen de grootste TOP 2000 hits voorbij, aangevuld met de beste en gezelligste songs van NU. In 1 woord: FEEST!

The First, zoals de band in de wandelgangen vaak wordt genoemd – staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band al snel een absolute toppositie in de internationale entertainmentbranche.

Door haar flexibele veelzijdigheid en immer positieve uitstraling is de band sinds jaar en dag geliefd bij publiek, artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat: héél veel memorabele optredens tijdens bedrijfsfeesten, intieme privé feesten, bruiloften, theatertours, TV- optredens, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
First Showband Promo 2019

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Band de grote karaoke show

de grote karaoke show

Edwin Evers Band boeken

edwin evers band

DareDevils boeken

daredevils

fragment band boeken

fragment