fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Jan Biggel

Jan Biggel direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vindt je informatie over het inhuren van Jan Biggel.

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. 

Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist.

Met zo’n 85.000 maandelijkse luisteraars valt deze zanger inmiddels niet meer weg te denken uit de lijst met Brabantse feestartiesten. Zijn feestelijke nummers weten de baromzet te laten stijgen en het volumeniveau van het publiek flink op te laten lopen. De boekingen zijn daarom in korte tijd razendsnel toegenomen. Van kroeg tot tentfeest en zelfs op Festyland; overal komt hij voorbij want iedereen wil Jan boeken!

Ook zijn nieuwe single Stuiteruh wordt goed ontvangen door de fans. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Biggel Is Geweest!

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Jan Biggel - Ons Moeder Zeej Nog

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Nick en Simon boeken

nick en simon

Frans Bauer boeken

Frans bauer

Jannes boeken

Jannes

John de Bever boeken

John de bever