fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vind je informatie over het inhuren van zanger Wesly Bronkhorst.

Wesly Bronkhorst (23-10-1982) was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw.

Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid en gaf hij een uniek concert in een tot de laatste plek uitverkochte grote zaal. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Andre Hazes die dit in 1982 ook deed.

In 2019 ging hij een stap verder en gaf de voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger in een uitverkochte Afas Live de show van het jaar. In een tot de laatste plek gevulde concertzaal heeft hij zijn publiek op een grootse manier verwend.

De ruim 4000 fans werden door de hit zanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is.

Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij iedereen meegenomen op een muzikale reis langs al zijn hits en heeft hij gegeven waarvoor zij gekomen waren. Een avond om nooit te vergeten!

Wesly Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie je vaak terug in de zalen waar hij optreed. Zijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn. Dat houdt hem scherp, iedereen wil hij hetzelfde bieden.

Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt en dat probeer hij te doen met zijn muziek’. 

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig 
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Wesly Bronkhorst - Amalia (Officiële Videoclip)

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Feestteam boeken

Feestteam

Jannes boeken

Jannes

Snollebollekes boeken

snollebollekes

Ancora

ancora