fbpx
FeestDokter logo
Zoek

Slamm band

Slamm direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de band Slamm.

Omdat het echt moet zijn. Omdat het moet Knallen.

Slamm is niet zomaar een coverband. Het is een band die elk feest naar een hoger niveau tilt met een mix van show, muziek en interactie. Al meer dan een decennium lang reist deze coverband door het land met een spetterende live-act die iedereen in beweging brengt. Geen bandje dat alleen maar liedjes speelt, maar een band die het publiek betrekt en vermaakt.

De band bestaat uit zes gedreven muzikanten, waaronder een geweldige zangeres en een charismatische frontman die weten hoe ze de zaal moeten opzwepen. De Coverband komt uit Brabant, maar voelt zich thuis op elk podium: of het nu gaat om een bruiloft, een festival of een bedrijfsfeest, de Grand Band Party past zich aan elke situatie aan.

Slamm speelt een gevarieerd repertoire dat alle genres en generaties aanspreekt. Van klassiekers uit de jaren tachtig tot hedendaagse hits, van rock tot pop, van ballad tot dance. Maar altijd met de geweldige-saus eroverheen: energiek, verrassend en feestelijk. Slamm weet hoe ze het publiek moet meekrijgen en houdt de sfeer erin tot de laatste noot.

Als je op zoek bent naar een band voor een feestavond, dan wil je geen compromissen sluiten. Je wilt een band die echt live speelt, die het dak eraf blaast en die de gasten een onvergetelijke avond bezorgt. Dat is precies wat de band doet: een Grand Slamm Party leveren waar nog lang over nagepraat wordt.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround.
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
Slamm - als je een ècht feest wilt.

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Tof partyband

tof! partyband

The Velvet Roses boeken

the velvet roses

Vangrail boeken

vangrail