fbpx
FeestDokter logo
Zoek

TOF! Partyband

Tof Partyband direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? Boek deze coverband bij artiestenbureau FeestDokter. Hier vindt je informatie over het inhuren van de Tof Partyband

De tent op z’n kop met all-round repertoire.

TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits.

TOF! speelt zijn repertoire in een hoog tempo zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere, waardoor iedereen blijft dansen. TOF! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest zul je beamen ‘deze band weet alles van feesten!’.

De presentatie van TOF! is energiek. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te vermaken. Een TOF! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent TOF! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Coverband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1500 personen 
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: allround
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op.
tof Party Band Herwijnen 2016

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Jetset boeken

jetset live!

Switch band boeken

switch

Melrose boeken

melrose