fbpx
FeestDokter logo
Zoeken

Bertus Sipma

Bertus Sipma direct boeken of huren voor een optreden in 2024/2025? boek deze artiest bij artiestenbureau FeestDokter. Op deze pagina vind je informatie over het inhuren van Bertus Sipma.

Bertus Sipma is geboren op 5 Augustus 1989 in het Friese Twijzelerheide. Al vroeg in zijn kinderjaren wist Bertus het al, hij wilde later ‘Artiest’ worden. Op zijn zesde stond hij al op de bühne, tijdens de playbackshow. Van zijn eerst verdiende geld kocht hij zijn eerste microfoon, en zong thuis mee met het Nederlandse lied.

In 2008 kwam zijn eerste CD uit met als Titel ‘Als een meeuw in de wind’ die snel werd opgepakt door de piratenstations in Friesland. De single werd samen gemaakt met Peter Alma in het Friese Harkema. In de jaren daarna werden er onder andere singles gemaakt met Sietse Haarsma, Jeroen Dirksen en Martin Sterken.

Sinds januari 2018 zit Bertus in de stal van Emile Hartkamp, die vanaf dat moment alle liedjes produceert en schrijft. Door Bertus zijn enthousiasme, gevoel voor humor, en het aanvoelen van publiek, weet hij op elk evenement de juiste toon aan te slaan, en van uw feest een top show te maken.

Bertus is een ‘Down to earth’ type die houdt van feest en gezelligheid. Bertus is te boeken voor 30 min tot een avondvullend
programma van 4 uren inclusief geluid en licht. Waarbij hits voorbij komen van o.a Frans Bauer, Django Wagner, Jannes, André Hazes en natuurlijk zijn eigen liedjes.

BOEKINGS INFORMATIE:

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 min
  • Geluid: incl. tot 300 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Kosten: vraag nu de actuele prijs en beschikbaarheid op
Bertus Sipma - Mercedes Benz

Offerte aanvragen bij FeestDokter:

Gegevens optreden: 

HULP OF ADVIES NODIG?
BEL 050 - 211 00 30
Belinda Kinnaer

belinda kinnaer

Douwe Kamminga

Douwe kamminga

Jannes boeken

Jannes

Melissa Smilda boeken

Melissa Smilda